Ondernemersprijs 2019

 

Welke ondernemer uit Bodegraven-Reeuwijk verdient een podium?

De ondernemers die respect afdwingen omdat ze tegen de wind in een mooi bedrijf weten op te zetten. Het bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt. Maar ook de wijnhandel die jou een seintje geeft als jouw favoriete wijn in de aanbieding is, of de leverancier die klaarstaat om jouw probleem te verhelpen. Die ondernemers verdienen een podium. Draag voor 1 september 2018 de ondernemer voor die volgens u de titel Ondernemer van het Jaar verdient. 

De genomineerden in categorie Detailhandel en Horeca uit Bodegraven-Reeuwijk van 2018 Slagerij Rietveld. Van links naar rechts Thierry, Theo en Thony Rietveld. FOTO: John Roeland Fotografie

De organisatie Network Business Events roept op om ondernemers of ondernemingen, die gevestigd zijn in Bodegraven-Reeuwijk, voor te dragen voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Zij maken kans op de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ in de categorieën Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk. 

Drie nominaties per categorie
De gemeentes Gouda, Zuidplas, Krimpenerwaard en Waddinxveen zijn ook aan deze ondernemersverkiezing verbonden. Vanuit elke gemeente kiest de voordrachtscommissie per categorie kandidaten die aan de jury worden gepresenteerd. De jury selecteert vervolgens per categorie drie genomineerden. Op maandag 14 januari 2019 schitteren de genomineerden op het podium van de Goudse Schouwburg en wordt bekend welke drie ondernemers als ‘Ondernemer van het Jaar’ naar huis gaan. 

Voordrachten
Voordrachten kunnen t/m 1 september 2018 worden ingediend via het e-mailadres ondernemerstrofee@opbr.nl. Vergeet hierbij niet de contactgegevens van de onderneming en een (korte) motivatie achter te laten.

Meer informatie
De verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt georganiseerd door Network Business Events (NBE). Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) en gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn nauw betrokken bij het evenement. Voor meer informatie over de Ondernemersprijs Midden Holland kunt u contact opnemen met NBE via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.