OPBR verheldert en verenigt

Aanmelden voor gratis glasvezelaansluiting voor Reeuwijk-Brug

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken en steeds meer werkzaamheden in de cloud plaatsvinden, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Ondernemers en inwoners van Reeuwijk-Brug hebben nu de kans om zich aan te sluiten op een nieuw glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk.
glasvezel

Inwoners en ondernemers van Reeuwijk-Brug die zich voor 3 november 2021 aanmelden, kunnen gratis worden aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk. DELTA is onderdeel van EQT, de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa, en zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland.

Een glasvezelaansluiting zorgt voor een hogere internetaansluiting met een grotere capaciteit. Dat betekent dat je probleemloos met meerdere laptops bestanden kunt downloaden, kan vergaderen via Zoom, of kan streamen op een tablet. Met glasvezel is uploadsnelheid bovendien gelijk aan downloadsnelheid, waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden.

Aanmelden

Op gavoorglasvezel.nl staat meer informatie over welke postcode in aanmerking komt voor het glasvezelnet. Aanmelden kan via www.delta.nl. Wie dit doet voor 3 november 2021, betaalt niets voor de glasvezelaansluiting. Na deze datum bedragen de aansluitkosten 650 euro.

Om gebruik te maken van de nieuwe aansluiting, sluit je een bijpassend abonnement af bij een telecomaanbieder. Deze abonnementen zijn over het algemeen niet (veel) duurder dan de reguliere kabel.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten