Activiteiten

Informeren

Het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk informeert ondernemers over relevante zaken die spelen in de gemeente. Dit doen we met nieuwsberichten, maar belangrijker nog met ons Quartaal Magazine. In dit vierjaarlijks magazine diepen we actuele onderwerpen uit en laten we ondernemers aan het woord. We zorgen dat een grote brei aan informatie wordt geselecteerd op relevantie en dat die op een structurele en overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd.

Belangen behartigen

Daar waar de belangen van ondernemend Bodegraven-Reeuwijk in het geding zijn of lijken te komen, trekt OPBR ten strijde. We verzamelen de losse stemmen van ondernemers om samen een sterke vuist te maken en onze belangen te behartigen. We willen niet achteraf lezen wat anderen hebben besloten, maar proactief sturing geven aan onze belangen.

Netwerken

Het streven is om initiatieven binnen de gemeente op elkaar af te stemmen, opdat ze elkaar versterken in plaats van dat ze in elkaars vaarwater zitten.

Ook willen we graag van ondernemers horen wat er bij hen speelt en waar zij tegenaan lopen. Samen sta je sterker, en wij helpen graag om gezamenlijk problemen op te lossen.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!