OPBR verheldert en verenigt

Werken in je eigen gemeente is ideaal

Deze week openden diverse bedrijven in onze gemeente hun deuren voor werkzoekenden. Op laagdrempelige wijze kan iedereen komen kennismaken. Niet alleen potentiële werknemers, ook OPBR-voorzitter Arjan Griffioen en wethouder Jan Leendert van den Heuvel namen een kijkje bij een aantal bedrijven.
Binnenkijken bij Multi-tuin in Driebruggen

“Aan interessante werkgevers is in onze gemeente geen gebrek. Sommige bedrijven zijn hier begonnen vanuit een goed idee op een zolderkamer en zijn uitgegroeid tot bedrijven met soms honderden werknemers.” Aan het woord is wethouder economische zaken Jan Leendert van den Heuvel. Arjan Griffioen en hij bezochten drie bedrijven: Jocotrans in Bodegraven, Multi-tuin in Driebruggen en SPS in Reeuwijk

Jan Leendert is al jaren wethouder in onze gemeente en goed bekend met de bedrijvigheid in de gemeente. “We kennen een ontzettende diversiteit aan bedrijven: van koeltechniek en hoveniers tot IT-bedrijven en elektrotechniek. Geweldig dat zoveel verschillende bedrijven zich hier thuis voelen. Naast de bedrijven die hier gestart en groot gegroeid zijn, strijken hier ook ondernemingen neer vanwege ons prettige ondernemersklimaat en gunstige ligging. We zijn centraal gelegen tussen de gemeenten Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn, maar liggen ook aan belangrijke verkeersaders. Dat maakt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een aantrekkelijke plek voor bedrijven om zich te vestigen.

Laagdrempelig

Ook Arjan Griffioen kent de gemeente als geen ander. Zijn bouwbedrijf werkt in alle kernen van de gemeente en als bestuurder van OPBR spreekt hij veel inwoners, zowel werkgevers als werknemers. Arjan: “In Bodegraven-Reeuwijk is het fijn wonen en werken: interessante werkgevers én een heel korte woon-werkafstand.”

Foto’s door Daisy de Vries

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten