OPBR verheldert en verenigt

Paul Smit laat zzp’ers anders kijken

Filosoof en cabaretier Paul Smit was donderdag 10 oktober te gast bij Platform-Z, de netwerkclub voor zzp'ers in Bodegraven-Reeuwijk. Paul Smit combineerde inzichten uit de neurowetenschap en psychologie met een dosis humor.
platformz

Platform-Z, de netwerkclub voor zelfstandige professionals uit Bodegraven-Reeuwijk, had weer een bomvolle, bijna uitverkochte zaal in het Evertshuis. Filosoof en cabaretier Paul Smit was donderdag 10 oktober te gast. Hij combineert nieuwe inzichten uit de neurowetenschap en psychologie met een gezonde dosis humor. De zzp’ers zijn bijgepraat over de werking van ons brein. Want ons brein ziet wat het wil zien. En dat is niet altijd betrouwbaar, zo bleek al snel uit de hilarische verhalen, plaatjes en voorbeelden. Zo kwamen ons reptielenbrein, serotonine, Guns ’n Roses en ons onbewustzijn voorbij.

In ons dagelijks leven, in ons doen en denken, maken we gebruik van vaste patronen. Zonder motivatie is er geen reden om dit te willen veranderen of anders te willen zien. Dat is ook de reden waarom goede voornemens en andere voorgenomen veranderingen vaak mislukken. Als je wilt veranderen heb je passie en urgentie nodig. Met alleen goede intenties kom je er niet.

Over Platform-Z

Platform-Z is het netwerk van zelfstandige professionals uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dinsdag 26 november a.s. organiseert Platformd-Z het seminar Groeien met je bedrijf met spreker en auteur Bart van den Belt. Meld je aan voor deze inspirerende avond! Meer informatie op platform-z.nl

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten