OPBR verheldert en verenigt

19-22 april botrotonde en afrit Bodegraven afgesloten

De asfaltdeklaag op de botrotonde onder de N11 is toe aan vervanging. Daarom wordt van 19 april 20.00 uur tot 22 april 5.00 uur de rotonde afgesloten. Verkeer vanuit Leiden en Utrecht wordt omgeleid via afrit 11 Bodegraven-Centrum en vanuit Den Haag via afrit 13 Nieuwerbrug.
Werkzaamheden N11_web

De asfaltdeklaag op de botrotonde onder de N11 aan de kant van de Europaweg/Goudseweg is toe aan vervanging. Deze laag wordt tussen vrijdagavond 19 april en maandagochtend 22 april verwijderd en vervangen.

Concrete maatregelen

  • De rotonde wordt afgesloten, net als afrit Bodegraven (12) op de N11. Autoverkeer wordt omgeleid.
  • De oprit naar de A12 blijft open.
  • Het verkeer vanuit Utrecht wordt omgeleid via de volgende afrit van de N11 (11 Bodegraven-Centrum) bij de Crolesbrug, de Burgemeester Kremerweg en Broekveldselaan. Extra reistijd bedraagt 10 minuten.
  • Vanaf de A12 vanuit Den Haag wordt het verkeer omgeleid via afrit Nieuwerbrug (13). Daar keert het verkeer op de A12 en komt dan ook vanaf afrit 11 (Bodegraven-Centrum) Bodegraven binnen. Extra reistijd bedraagt 15 minuten. Dit geldt ook voor het verkeer dat vanuit Reeuwijk komt.
  • Het fietspad onder de N11 blijft open. Fietsers die de Goudseweg willen oversteken, moeten dit doen bij de Broekveldselaan in plaats van bij de rotonde.

Werkzaamheden kunnen langer duren

De werkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer is het mogelijk dat het werk uitloopt of wordt uitgesteld. Daarnaast kan er tijdens het werk iets onverwachts gebeuren, waardoor de planning uitloopt. 

Overige zaken

  • Mogelijke geluidshinder: omdat er ook ’s nachts wordt gewerkt, kan er geluidshinder ontstaan.
  • Openbaar vervoer: de bussen rijden tijdelijk een andere route.

Gedetailleerde omleidingen rond de botrotonde en afrit Bodegraven. Klik om te vergroten.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten