OPBR verheldert en verenigt

Laat potentiële werknemers zien hoe je werkt

Vorig jaar ontvingen 300 bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerden tijdens Kom binnen bij Bedrijven. Dat leverde tientallen matches op. Doe jij dit jaar ook mee aan het regionale evenement waar werkzoekenden een kijkje in de keuken krijgen?
kombinnenbijbedrijven19

Je kunt nog zo’n klinkende vacaturetekst schrijven, een piekfijne website hebben en je rot bloggen in je zoektocht naar nieuwe collega’s, maar wat is er voor een potentiële werknemer nou leuker dan een kijkje te mogen nemen bij een bedrijf in de keuken. De inrichting, de gewoontes en de gezichten achter de bedrijfsdeur zijn voor jou misschien gesneden koek, maar een ander kijkt zijn ogen uit. Zet de deuren open en wie weet komt de perfecte kandidaat vanzelf naar binnen wandelen. 

Kom binnen!

Bekijk de website van Kom binnen bij bedrijven om een beeld te krijgen van wat werkzoekenden willen weten over jouw bedrijf, of lees de interviews met andere ondernemers om erachter te komen waarom zij meedoen aan Kom binnen bij bedrijven.

Deelnemers van het eerste uur zijn IT-bedrijf SPS uit Reeuwijk en software-ontwikkelaar Stabiplan uit Bodegraven. Dat zij al een aantal jaar hun deuren openzetten voor bezoekers, is natuurlijk niet voor niets. Mireille D’Hamecourt van SPS: “Tijdens de eerste editie verwelkomden wij tijdens Kom binnen bij bedrijven een student die bij ons zijn afstudeeronderzoek heeft uitgevoerd. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat hij hier nu nog steeds werkzaam is.”

Schrijf je in 

Doe dit jaar (weer) mee. Dat is heel makkelijk en het kost niets. Schrijf je bedrijf of organisatie nu in via https://www.kombinnenbijbedrijven.nl/bedrijf-inschrijven 

Meer weten?

Neem bij vragen contact op met Sander van Alten, svanalten@bodegraven-reeuwijk.nl of 06 – 51 75 89 82.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten