OPBR verheldert en verenigt

Meld je aan voor Campus Gouda on Tour logistiek & distributie

Wil je een kijkje in de keuken van logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics, onderdeel van Dachser, in Lekkerkerk? Meld je aan voor Campus on Tour op woensdag 3 juli.
Campus Gouda on Tour

Het thema logistiek en distributie is hét beoogde nieuwe thema van Campus Gouda en zeer relevant voor onze regio. Daarom organiseert Campus Gouda samen met logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics (onderdeel van Dachser) de Campus on Tour. Deelnemers krijgen een kijkje achter de schermen en kunnen hun netwerk uitbreiden in de regio.

Dachser biedt wereldwijde transport- en magazijndiensten aan door middel van verschillende transportnetwerken op basis van gestandaardiseerde processen en individuele services. De locatie in Lekkerkerk biedt in het bijzonder diensten aan in warehousing, transport en distributie in de segmenten ambient, fresh en diepvries. Daarnaast toont deze locatie op wat voor creatieve en vooruitstrevende manieren Dachser/Müller Fresh Food Logistics zich inzet om hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Programma

Vanaf 14.30 uur inloop met koffie, thee en wat lekkers bij Dachser/Müller, Storkstraat 1 in Lekkerkerk.

Om 15.00 wordt iedereen welkom geheten door de organisatoren Campus Gouda en Dachser, gevolgd door een woord van wethouders Thierry van Vugt, gemeente Gouda, en Leo Barth, Krimpenerwaard.

Paul Boswinkel (directeur Dachser locatie Lekkerkerk) neemt de bezoekers  mee in zijn bedrijf, van geschiedenis tot innovatieve oplossingen. Daarna is er ruimte voor vragen, uitwisseling en een toelichting op Campus Gouda.

Vervolgens krijgen de deelnemers een rondleiding, onder andere door de koel- en vriescellen. Zorg voor warme kleding/schoeisel. 

Om 16.45 wordt afgesloten met een borrel en netwerkmogelijkheid.

Meld je aan via: www.campusgouda.nl/agenda/campus-on-tour-3.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten