OPBR verheldert en verenigt

Merosch lokale troef ondernemersprijs

Het Bodegraafse adviesbureau Merosch is de lokale troef bij de verkiezingen voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Op maandag 14 januari is de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs in de Goudse Schouwburg.
ondernemersprijs19

Het Bodegraafse adviesbureau Merosch is de lokale troef bij de verkiezingen voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Het bedrijf van Ronald Schilt richt zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten met de hoogste ambities op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en circulair bouwen. Maandag 14 januari is de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs Midden-Holland in de Goudse Schouwburg.

In april haalde Merosch de pers met hun eigen huisvesting aan de Laan van Turkenburg. De oude gymzaal is getransformeerd tot een kantoor dat als voorbeeld kan dienen voor hoe de bouwsector duurzaam om kan gaan met bestaande panden en materialen. Merosch strijdt voor de titel in de categorie mkb.

Feestelijke uitreiking

Maandag 14 januari 2019 wordt de vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk gevierd in de Goudse Schouwburg. Daar worden de uiteindelijke winnaars van de titel Onderneming van het Jaar bekendgemaakt. Kaarten voor deze feestelijke avond zijn online te bestellen.

MEER LEZEN?

Kijk op Bodegraven-Reeuwijk portretteerde Ronald Schilt naar aanleiding van zijn nominatie.

ALLE GENOMINEERDEN

 

Categorie Detailhandel & Horeca
– Woerdman Kookkado (Gouda)
– Rikkoert Juweliers (Krimpenerwaard)
– Wielaard Fietsen (Waddinxveen)

Categorie mkb
– Merosch bv (Bodegraven-Reeuwijk)
– Baan (Waddinxveen)
– Van Blitterswijk Eco-mobiliteit (Zuidplas)

Categorie grootzakelijk
– Dekbed-discounter (Gouda)
– Stinis Holland BV (Krimpenerwaard)
– Eltacon Engineering BV (Waddinxveen)

 

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten