OPBR verheldert en verenigt

OPBR, aangenaam kennis te maken

Het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk wil niet de zoveelste ondernemersvereniging zijn, maar een platform waar elke ondernemer welkom is om zijn of haar mening te laten horen. Samen zorgen we voor een goed ondernemersklimaat in Bodegraven-Reeuwijk.
opbr-aangenaam

Het OPBR bestaat uit een groep lokaal betrokken ondernemers. De leden van OPBR zijn de ondernemersverenigingen. Wij zien de wereld veranderen op een manier die grote impact heeft op alle ondernemers. Vraagstukken over ruimte, bereikbaarheid, veiligheid, digitale infrastructuur en duurzaamheid kunnen we niet alleen door overheden laten oplossen. Daarbij is input van ondernemers gewenst en gevraagd. Die input willen wij bieden. Wij geloven erin dat we door tijdig toekomstbeelden te schetsen en deze met ondernemers af te stemmen, we een betere omgeving scheppen om succesvol in te kunnen ondernemen.

OPBR verheldert en verenigt 

Ons doel is duidelijk. Wij willen onze collega-ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk goed informeren, helderheid scheppen in complexe of langlopende dossiers. Daarnaast willen we ons sterk maken voor het adequaat behartigen van grensoverschrijdende ondernemersbelangen. De grenzen van dorpen en sectoren over, maar ook de grenzen van onze regio over. Samenwerken in de regio maakt ons sterker. Wij willen anticiperen op de gebeurtenissen en niet alleen reageren als het al (bijna) te laat is. Wij vragen ook iets van alle ondernemers, van jou. Reageer, denk mee en doe mee. Laat van je horen als er denkkracht wordt gevraagd op een onderwerp waar jij verstand van hebt. En waar jij belang bij hebt.

OPBR is een platform waar elke ondernemer welkom is en waar alle meningen aan bod mogen komen. Wij willen voors en tegens horen op een bepaald onderwerp. Beslissingen moeten worden genomen op basis van volledige informatie en niet door eenzijdige berichtgeving.

Laat van je horen.

Dossiers

Op onze website vind je dossiers over onderwerpen waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. In die dossiers vind je de meest actuele informatie waarover wij beschikken. Heb jij meer of actuelere informatie, laat het ons dan weten. Een goede informatievoorziening is alleen mogelijk met jouw medewerking.

OPBR heeft directe lijnen op alle niveaus binnen de gemeente en kan zo gemakkelijk informatie delen en halen. De gemeente erkent ons als gesprekspartner voor grensoverschrijdende zaken binnen Bodegraven-Reeuwijk.

 

Quartaal Magazine

In ons Quartaal Magazine lichten we een paar onderwerpen uit. We interviewen personen die ons wat meer achtergronden kunnen geven of die een onderwerp eens van een andere kant belichten dan de zijde die we al kennen. De redactie van OPBR stelt vooral nieuwsgierige vragen. Waarom is iets zoals het is? OPBR is een platform waar alle meningen aan bod mogen komen. Dit willen we graag weerspiegeld zien in ons magazine. Het eerste magazine (Q1-2018) wordt per e-mail én per post toegestuurd aan alle, bij ons bekende, ondernemers. Het volgende magazine wordt, om kostenbesparende redenen, alleen digitaal verzonden.

 

Meld je aan!

Wil je het volgende Quartaal Magazine ook ontvangen? Meld je dan aan bij OPBR en je ontvangt vier keer per jaar een Quartaal Magazine in je mailbox. Tip: zet het mailadres nieuws@opbr.nl in de lijst met veilige afzenders, dan belanden wij niet tussen de reclame en spam.

 

Tip de redactie

Heb je zelf vragen of onderwerpen waarover je wel eens meer wilt lezen? Wil je iets door OPBR laten factchecken? Of heb je een reactie op een van de artikelen uit dit magazine? Laat van je horen door het sturen van een e-mail naar info@opbr.nl

 

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten