OPBR verheldert en verenigt

OPBR Helpt voor ondernemers tijdens coronacrisis

De ondernemersverenigingen en de gemeente werken samen om de gevolgen van de coronacrisis bij de lokale ondernemers te inventariseren en waar mogelijk te verlichten.
opbrhelpt2

In luttele dagen heeft OPBR Helpt de eerste regelingen vanuit de gemeente vastgelegd en websites opgetuigd waar ondernemers en consumenten terecht kunnen voor informatie over ondernemend Bodegraven-Reeuwijk: opbrhelpt.nl en kooplokaal.inbr.nl.

Maatregelen en regelingen

Op opbrhelpt.nl kunnen ondernemers terecht met al hun vragen. Hier staat informatie over de maatregelen waaraan ondernemers zich moeten houden en de regelingen die overheden en andere organisaties treffen om hen te helpen. De focus ligt hierbij op lokale en regionale initiatieven. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een ander probleem? Bel 06-41479438 (contactpersoon Jeroen Wichers). De medewerkers van gemeente Bodegraven-Reeuwijk zitten klaar om jou te helpen.

Jeroen Wichers OPBR Helpt

Contact

Jeroen Wichers is het aanspreekpunt voor alle ondernemers met vragen over de coronacrisis. Hij is onderdeel van taskforce OPBR Helpt, lid van team Economie van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en centrummanager van Bodegraven.

Ervaar jij problemen door de coronacris? Bel 06-41479438.

Hoe kom je de crisis door?

De website is ook bedoeld om voorbeelden te laten zien van ondernemers die de crisis op een creatieve manier te lijf gaan. Zij maken bijvoorbeeld afspraken met leveranciers, verhuurders en afnemers. Heb jij dit soort acties ondernomen? Laat het weten via info@opbrhelpt.nl en inspireer jouw mede-ondernemers. Zo hoeft niet iedereen zelf het wiel uit te vinden.

Nieuwsbrief OPBR Helpt

Via de nieuwsbrief van OPBR blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de gemeente. Ook melden we inspirerende initiatieven van ondernemers die ontstaan om elkaar in deze periode te ondersteunen.

Initiatief Koop Lokaal

OPBR Helpt roept de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk op loyaal te zijn aan de ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk en lokaal inkopen te doen. Hiervoor is het platform kooplokaal.inbr.nl opgericht, dat aansluit bij de internationale hashtag #supportyourlocals. Hier kunnen consumenten informatie vinden over de bijzondere omstandigheden bij al hun favoriete, lokale winkels. Bodegraven-Reeuwijk heeft prachtige bedrijven en door consumenten te stimuleren bij hen te kopen, versterken we de lokale gemeenschap.

Koop LokaalMeld jouw corona-actie

Heb jij gewijzigde openingstijden, een nieuwe afhaal- en bezorgservice of een andere speciale actie? Meld dit aan via de button op de website, dan wordt de website aangevuld.

opbrhelpt.nl wordt dagelijks geüpdatet. Wie op de hoogte wil blijven van de actuele maatregelen en regelingen kan deze website volgen.

Onder het motto ‘Koop Lokaal’ en hashtag #supportyourlocals is een kleine campagne ontwikkeld om de lokale detailhandel, horeca en contactberoepen (zoals kapper, pedicure) te ondersteunen. Meld ook jouw speciale actie of gewijzigde openingstijden aan op kooplokaal.inbr.nl

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten