OPBR verheldert en verenigt

Uitnodiging interactieve sessie groen herstel

Duurzaamheidsplatform Gouda wil aandacht geven aan ‘groen herstel’ vanuit het perspectief van ondernemers. Daarom organiseert het op 29 oktober a.s. een interactieve bijeenkomst ‘Gouds Groen Herstel’.
Groenherstel

De coronacrisis treft veel sectoren van het bedrijfsleven. Maar zoals vaker kan een crisis ook een opmaat zijn voor een nieuwe economische impuls. We zien vanuit de nationale overheid, en inmiddels ook vanuit Europa, dat de herstelprogramma’s steeds groener worden ingekleurd. Een uitnodiging om economisch herstel te verbinden met actief beleid tegen klimaatverandering en vóór nieuwe mobiliteit en circulaire economie!

Paneldiscussie
Duurzaamheidsplatform Gouda wil aandacht geven aan dit ‘groene herstel’ vanuit het perspectief van ondernemers. Daarom organiseert het op 29 oktober a.s. een interactieve bijeenkomst ‘Gouds Groen Herstel’ waarin Straver Mobility, Technolution, Croda en Goudse Verzekeringen inspirerende verhalen vertellen, ondernemers met elkaar discussiëren aan de hand van stellingen en wethouder Michiel Bunnik (Economie, vestigingsklimaat en grotere bedrijven) reflecteert op groen herstel in Gouda e.o.

Discussieer live mee
U kunt de bijeenkomst volgen via livestream ‒ maar dat betekent niet dat u passief kunt blijven! U kunt zelf namelijk via een online tool reageren op de stellingen. De stream start om 16.30 uur; het programma duurt tot 17.45 uur. Als u zich aanmeldt, krijgt u tijdig een toegangscode voor dit online event:

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten