OPBR verheldert en verenigt

Vacature Stuurgroeplid OPBR Duurzaam

OPBR zoekt naar twee leden die ondernemer zijn in Bodegraven-Reeuwijk, tweemaal per jaar een stuurgroepvergadering bezoeken, actief willen meedenken over duurzaamheid en de energietransitie en feedback leveren op voorstellen van externe partijen of andere stuurgroepleden
opbr-aangenaam
De stuurgroep OPBR Duurzaam bestaat uit zeven ondernemers uit diverse branches die zich inzetten voor een duurzamer bedrijfsleven. Voorzitter van de stuurgroep is Ronald Schilt van duurzaam adviesbureau Merosch.
 
OPBR Duurzaam behartigt de belangen van bedrijven bij de energietransitie op middellange en lange termijn. Lokaal, regionaal en provinciaal houdt OPBR Duurzaam de vinger aan de pols: liggen er kansen voor bedrijven of komen er bedreigingen op hen af? En hoe buigen we die bedreigingen om naar kansen?
 
Wij zoeken naar twee leden die:
– ondernemer zijn in Bodegraven-Reeuwijk
– tweemaal per jaar een stuurgroepvergadering bezoeken
– actief willen meedenken over duurzaamheid en de energietransitie
– feedback leveren op voorstellen van externe partijen of andere stuurgroepleden
 
Wij zijn op zoek naar actieve meedenkers. OPBR Duurzaam heeft administratieve ondersteuning vanuit de gemeente en heeft een (beperkt) budget om de communicatie en organisatie rondom evenementen te bekostigen. Voor de stuurgroepleden is geen vergoeding beschikbaar.
 
Om de belangen van ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk goed te behartigen, zijn we in het bijzonder op zoek naar ondernemers uit Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug. Ook is een aanvulling vanuit de branche bouw of handel een grote wens. Val je niet in deze categorieën, dan zien we je reactie nog steeds graag tegemoet.
 
Reageer bij interesse naar de voorzitter Ronald Schilt via r.schilt@merosch.nl
 
Over OPBR Duurzaam
Naast belangenbehartiging organiseert OPBR Duurzaam tweemaal per jaar een evenement waarop ondernemers uit de gemeente meer te weten komen over lokale duurzaamheidsinitiatieven.
 
Verder werkt OPBR Duurzaam samen met diverse duurzaamheidsinitiatieven op lokaal, regionaal en provinciaal niveau. Het is in de regio een van de actievere partijen

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten