OPBR verheldert en verenigt

Vind werknemers op Banenmarkt Midden-Holland

Ben je klaar om nieuw talent aan boord te halen? Kom dan op 23 november naar de Banenmarkt Midden-Holland in de Sint-Janskerk in Gouda en ontmoet samen met 50 andere werkgevers meer dan 100 werkzoekenden, allemaal op zoek naar nieuwe kansen.
WSP Banenmarkt MH

Mensgerichte aanpak

Laat traditionele sollicitaties achter je en ontmoet kandidaten face-to-face. Op de Banenmarkt van WSP Midden-Holland draait het om mensen, niet om cv’s. Durf jij buiten de gebaande paden te treden en te ontdekken wat iemand écht te bieden heeft? Neem de stap naar inclusief ondernemerschap.

Dit zijn de werkzoekenden

Of je nu op zoek bent naar nieuw personeel, carrièreveranderingen overweegt of omscholing wilt bieden, iedereen is welkom! De deelnemers komen uit Gouda, Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen. Verwacht een diverse groep, inclusief mensen die al een tijdje niet hebben gewerkt, de Nederlandse taal niet volledig beheersen en ervaren 50+-professionals.

Wanneer: Donderdag 23 november van 9.30 tot 13.00 uur

Locatie: Sint-Janskerk Gouda (Achter de Kerk 2)

Hoe werkt het?

  • Werkgevers bouwen uiterlijk om 9.30 uur op. De stands worden door WSP Midden-Holland verzorgd. Je hoeft dus alleen je spullen mee te nemen die je daarin wilt zetten.
  • WSP Midden-Holland biedt voor vrijwel elk branche geschikte opleidings-, of begeleidingstrajecten aan.
  • Voor anderstaligen wordt gebruik gemaakt van de Say Hi-app,
    download deze alvast.

Wil je meedoen of meer informatie?

Stuur een e-mail naar Zoulikha Boulahdaraj banenmarkt@wspmiddenholland.nl.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten