OPBR verheldert en verenigt

Webinar Zero-Emissie Stadslogistiek

Kom jij met een bestel- of vrachtwagen in de binnensteden van de grote steden of Gouda en Alphen aan den Rijn? Dan krijg je vanaf 2025 te maken met Zero-Emissiezones (ZES)! De ondernemersverenigingen in Midden-Holland praten je in een webinar bij over de risico's en kansen in de regio.
ZES-flyer webinar

De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer gaan sneller dan je denkt. Laadstations schieten als paddenstoelen uit de grond, batterijen worden beter en maatregelen komen dichterbij.

Per 2025 zijn de centra van 20 grote steden, waaronder Gouda, Alphen aan den Rijn en Rotterdam, zogenaamde ‘Zero-Emissiezones voor Stadslogistiek’ (ZES). Goederenvervoer op benzine of diesel komt de binnenstad niet meer in. In de jaren hierna zal het aantal zero-emissiezones verder toenemen.

Webinar

Om ervoor te zorgen dat je goed bent voorbereid op wat dit voor jouw bedrijf betekent, is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Zorg dat je weet waar je mee te maken krijgt, zodat je goede afspraken kunt maken met klanten en leveranciers!

Voorzitter van OPBR Jan Oostveen leidt je er in een webinar doorheen. Onder andere de Bodegraafse ondernemers Marco Pfaff van Jocotrans en Jaap Quist van Steenbergen Transport komen aan het woord.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten