OPBR verheldert en verenigt

Voorzitter Jan Oostveen draagt het stokje over

Maandagavond werd in het Evertshuis de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente en OPBR gehouden. Na een toespraak van burgemeester Michiel Grauss was het aan Jan Oostveen om de laatste keer als voorzitter van OPBR het podium te betreden.
Voorzitters Oostveen-Grffioen_web

In zijn laatste toespraak als voorzitter van OPBR, het samenwerkingsverband van de zeventien ondernemersverenigingen in onze gemeente, memoreerde Jan Oostveen in het kort het belang van ondernemingen en ondernemers in onze leefgemeenschap. Niet alleen als werkgever zijn ze van heel groot belang, zij leveren ook een grote bijdrage aan de leefbaarheid van de dorpscentra, onder andere door de aanzienlijke (financiële) bijdragen die zij beschikbaar stellen aan grote en kleine evenementen en aan organisaties zoals sportverenigingen en het hospice. “Gelukkig,” zo kon hij vaststellen, “is er, zoals uit een onderzoek is gebleken, onder de inwoners ook veel waardering voor de ondernemers, iets dat ook ten tijde van corona veelvuldig werd gehoord.” 

In zijn toespraak verheelde Oostveen niet dat het een lastige tijd is voor veel ondernemingen door een complex van oorzaken en dat OPBR waar mogelijk steun zal verlenen om ondernemers op de kaart te houden en te ondersteunen bij de uitdagingen die er liggen op het gebied van onder andere duurzaamheid en centrumontwikkeling.

Tot slot sprak hij zijn dank uit aan allen met wie hij in de afgelopen ruim 5 jaar heeft samengewerkt. Hij droeg zijn taken met een ferme handdruk en met veel vertrouwen over aan zijn opvolger Arjan Griffioen.

Als dank voor zijn inzet ontving Oostveen van de gemeente, uit handen van wethouder Jan Leendert van den Heuvel, het boek ‘Van Bodem tot Bord’, met daarin enkele persoonlijke boodschappen van de gemeentelijke bestuurders.

Bron: kijkopbr.nl

Scheidend OPBR-voorzitter Jan Oostveen ontving een boek uit handen van wethouder Van den Heuvel. Foto’s: Bert Verver

Opvolger staat klaar

Huidig bestuurslid Arjan Griffioen volgt Jan Oostveen als voorzitter op. OPBR is blij dat het een jonge voorzitter met veel bestuurlijke ervaring heeft gevonden.

Lees het volledige bericht >>

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten