OPBR verheldert en verenigt

Uitnodiging symposium ‘Waar laad jij jouw energie?’

OPBR Duurzaam organiseert maandagavond 10 juni het symposium 'Waar laad jij jouw energie?' over knelpunten en kansen in nieuw energiegebruik. Wat als je wilt nieuwbouwen, maar geen elektriciteitsaansluiting krijgt? Hoe haal je het meeste uit (extra) laadpalen op je terrein? En wat wordt de rol van batterijen voor jouw individuele energievoorziening?
webvisual_laadenergie

De weg naar een duurzame bedrijfsvoering lijkt vol tegenstrijdigheden. Ja, je moet elektrisch gaan rijden, maar hoe dan? Hoe kom je aan voldoende laadplekken en hoe manage je dat dan? Is batterij-opslag dan de oplossing? Knelpunten zijn er voldoende, maar hoe groot zijn die knelpunten en zijn ze oplosbaar. En: wat is de balans tussen knelpunt en kans?

Duurzaam bouwen

Op de gratis bijeenkomst van OPBR Duurzaam praten deskundigen je bij over de knelpunten en de kansen in nieuw energiegebruik. We zijn te gast bij Goudriaan Jongerius Bouw in Waarder, waar directeur Arjan Griffioen vertelt over duurzame ontwikkelingen in de bouw en hoe hij daarmee omgaat.

Zero-emissie

Remco van Rookhuizen vertelt over de diverse oplossingen die EVBox biedt voor slimme laadpalen. Van een reguliere laadpaal tot snelladers, en het liefst op groene stroom met keuze uit diverse exploitatiemodellen. Bodegraver Hans van den Oudenrijn weet daar alles van. Het management van zijn 20 laadpalen loopt via een van deze oplossingen. 

Batterij-opslag

Het Bodegraafse Top-Systems levert ‘energie- en stroomoplossingen voor een emissievrije wereld’. Directeur Erwin van Heijningen introduceert ons in de wereld van batterij-opslag: wat is het, wat kan het?

De bijeenkomst vindt plaats aan De Groendijck 63 te Waarder. Om 19.00 uur start de inloop met een kop koffie of thee. We starten om 19.30 uur stipt. In ruim twee uur tijd, onderbroken door een korte koffiepauze, lopen we door de variëteit aan onderwerpen heen. Aan het einde van de avond weet je meer dan je wist voordat je kwam. 

Deelname is kosteloos voor ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk. Vele ondernemers volgen de symposia die OPBR Duurzaam tweemaal per jaar organiseert. Wees slim en blijf, net als hen, ook op de hoogte van de knelpunten én vooral de kansen die duurzaam ondernemen je biedt.

Praktische informatie

Datum en tijd: maandag 10 juni

Aanvang: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur), einde 21.45 uur

Locatie: Goudriaan Jongerius Bouw, De Groendijck 63, Waarder

Kosten: geen

Aanmelden: ga naar het opgaveformulier hieronder of e-mail naar duurzaam@opbr.nl.

Programma

 • Bouwen anno 2024: BREEAM & netcongestie
  • Arjan Griffioen, Goudriaan Jongerius Bouw
 • Zero-Emissie: laadpalen in de praktijk
  • Remco van Rookhuizen, EVBox & Hans van den Oudenrijn, Van den Oudenrijn
 • Batterij-opslag
  • Erwin van Heijningen, Top Systems
 • Kosteloze hulp bij jouw verduurzaming
  • Niels Fluitman, SEB-MH
 • Pak de kansen die verduurzaming biedt!
  • Jan Leendert van den Heuvel, wethouder gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten