OPBR verheldert en verenigt

Wie wint de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019?

Het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk doen mee met de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019. De voordrachtscommissie heeft negen bedrijven voorgedragen voor nominatie.
ondernemersprijs (1)

Er zijn prijzen te winnen in  drie categorieën: Horeca en detailhandel, MKB en groot zakelijk. Een  voordrachtcommissie bestaande uit Nico van der Does (van der Does Accountants / OPBR), Joop Govaars (Vrigo vastgoed) en Sander van Alten (Gemeente Bodegraven-Reeuwijk) heeft een negental bedrijven uit de gemeente bereid gevonden om de strijd aan te gaan.

In totaal dingen de komende maanden meer dan veertig bedrijven uit de vijf gemeenten in de regio Midden-Holland mee naar een van de prijzen. Een deskundige jury zal de bedrijven beoordelen. In die jury zit uit elke gemeente een vertegenwoordiger. Voor Bodegraven-Reeuwijk is dat Arjan Griffioen van bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius uit Driebruggen. Uitreiking van de Ondernemersprijs Midden-Holland vindt plaats op maandag 14 januari in de Goudse Schouwburg.

De vijf deelnemende gemeente zijn: Gouda, Waddinxveen, Zuidplas, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten