OPBR verheldert en verenigt

Winkels kleuren zomergeel in Week van de Stenen Winkel

In de week van 13 t/m 19 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook in Bodegraven en Reeuwijk doen ondernemers mee.
Week van de Stenen Winkel

Een aantal ondernemers uit de Kerkstraat in Bodegraven sloeg de handen ineen om de ‘stenen winkel’ onder het voetlicht te brengen. De jarenlange stijging van online shoppen maakt het de lokale winkelier niet makkelijk, dus besloten Lisanne van dierenwinkel Just 4 pets en Linda van koffiebranderij Van Boon tot Bakkie de ondernemers in de buurt op te trommelen voor een positieve actie. Iedere klant die op vrijdag 17 of zaterdag 18 mei een aankoop doet in de Kerkstraat ontvangt een vrolijke attentie: zonnebloemzaadjes.

Tijdens de Voorjaarsmarkt  volgende week (22 t/m 26 mei) zetten de Bodegraafse ondernemers bovendien zonnebloemen en de kleur geel centraal: er komt gele versiering in de straat, stoepborden en posters worden versierd met zonnebloemen en ook in de etalages en aan de kramen van de braderie zullen zonnebloemen prijken.

Deelnemers

De Week van de Stenen Winkel is een landelijk initiatief met de boodschap: koop lokaal! Uit de Kerkstraat in Bodegraven doen  mee: Lichtpunt Boek & Cadeau, Juwelier van Zijl, Van Keeken schoenen, RH Sport, Just 4 pets, Keurslager Kamerling, Kapsalon het Groene Hart, Van Boon tot Bakkie en Six Electronica Service.

Ook het Bodegraafse Leezza Fashion en de Fairtrade Wereld Cadeau winkel en Reeuwijkse de Kruif Optiek & Oogzorg hebben zich bij het landelijk initiatief aangesloten.

Meer info: www.weekvandestenenwinkel.com

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten