OPBR verheldert en verenigt

Dossiers:

Bedrijfsleven Midden-Holland stuurt manifest naar formateur provincie

Midden-Holland Onderneemt heeft o.a. namens OPBR een manifest gestuurd naar de informateur van de provincie met belangrijke punten voor de formatie. De ondernemerskoepels van de regio vragen bijvoorbeeld aandacht voor de Bodegravenboog en de ontwikkeling van bedrijventerrein Rijnhoek II.
Manifest Midden-Holland Onderneemt formatie PZH

Midden-Holland Onderneemt is een samenwerking van de ondernemerskoepels in de regio. Het vertegenwoordigt daarmee het brede bedrijfsleven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

In het manifest vraagt Midden-Holland Onderneemt aandacht voor bedrijventerreinen, bereikbaarheid, leefbaarheid, detailhandel, innovatie, verduurzaming en stadsdistributie. Met betrekking tot Bodegraven-Reeuwijk springen de realisatie van de Bodegravenboog en de ontwikkeling van bedrijventerrein Rijnhoek II eruit. Verder is ondersteuning bij verduurzaming een belangrijk thema, zowel bij de energietransitie als bij de ontwikkeling van logistieke hubs om binnensteden van zwaar vervoer te ontzien.

De organisatie vraag ook om aandacht voor sociale punten die minder direct met het bedrijfsleven te maken hebben, zoals woningbouw voor jonge doelgroepen en goed ov naar kleinere kernen.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten