OPBR verheldert en verenigt

Inschrijving BinnenKijken bij Bedrijven 2023 geopend

Op zoek naar gemotiveerde werknemers en/of stagiaires? Van 13 t/m 17 maart 2023 organiseert WSP Miden-Holland we weer BinnenKijken bij Bedrijven. Tijdens dit jaarlijkse event openen tal van mooie, sociale en succesvolle bedrijven in de regio hun deuren voor werkzoekenden, carrièreswitchers, stagiaires, zij-instromers en herintreders.
BKBB2023_inschrijvinggeopend

Alle sectoren doen mee

BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) wordt speciaal georganiseerd voor de gemeenten in de arbeidsmarktregio Midden-Holland: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Alle branches kunnen meedoen: van logistiek, bouw en transport tot zorg, schoonmaak, groen, techniek, ICT en zakelijke dienstverlening. Dit jaar levert ook het onderwijs een actieve bijdrage, als werkgever én voor de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

Matches

Samen met de deelnemende bedrijven wordt alles uit de kast gehaald om werkzoekenden te werven en te inspireren. Projectleider Maya van Es: “BKBB is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen. Rondleidingen, speeddates, demonstraties, workshops: ieder bedrijf houdt zijn eigen binnenkijk-dag in de week van 13 t/m 17 maart 2023. Potentiële medewerkers krijgen zo een goed beeld van hun mogelijkheden binnen een bedrijf. En werkgevers zien wie geknipt is voor de job!”

Aanmelden

Bedrijven die zich in voorgaande jaren hebben geregistreerd, hoeven alleen maar hun pagina te updaten en live te zetten.

Vragen? Stuur ze naar: info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

Bron: binnenkijkenbijbedrijven.nl

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten