OPBR verheldert en verenigt

MKB-deal voor Midden-Holland

Vrijdag 12 november bezocht gedeputeerde Willy de Zoete van provincie Zuid-Holland diverse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de regio Midden-Holland. Het bezoek stond in het teken van de regionale mkb-deal.
mkbdeal

Vrijdag 12 november bezocht gedeputeerde Willy de Zoete van provincie Zuid-Holland diverse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de regio Midden-Holland. Het bezoek stond in het teken van de regionale mkb-deal en de projecten die gestart zijn voor de maakindustrie, de logistiek en het transport.

Willy de Zoete was aanwezig, evenals Inge Nieuwenhuizen (wethouder economische zaken Bodegraven-Reeuwijk) en een afvaardiging van het regionaal overleg Economie, Arbeidsmarkt en Onderwijs enkele bedrijven die deelnemen aan de mkb-deal Midden-Holland. De delegatie bezocht verschillende bedrijven waaronder Vergeer Holland en Bouwbedrijf Domburg. 

Met de subsidie uit de mkb-deal wordt er ingezet op bijvoorbeeld duurzame stadslogistiek, wordt er onderzocht hoe opleidingen beter kunnen aansluiten op het bedrijfsleven en komt er passende bijscholing voor personeel en wordt er verder onderzoek gedaan naar hoe zij vertrouwd kunnen worden gemaakt met nieuwe innovaties zoals draai- en freesmachines, programmeertaal of 3D-printers. 

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten