OPBR verheldert en verenigt

Veel waardering voor resultaten OPBR

De opkomst was groot tijdens de ledenbijeenkomst van OPBR afgelopen week. Liefst 14 van de 16 ondernemersverenigingen waren vertegenwoordigd met het bestuur. Tijdens de ledenbijeenkomst presenteerden voorzitter Jan Oostveen en Ronald Schilt van OPBR Duurzaam wat het ondernemersplatform het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan.
kooplokaal

De opkomst was groot tijdens de ledenbijeenkomst van OPBR afgelopen week. Liefst 14 van de 16 ondernemersverenigingen waren vertegenwoordigd met het bestuur. Alleen Bruggeakker en Elfgraven moesten helaas afzeggen.

Tijdens de ledenbijeenkomst presenteerden voorzitter Jan Oostveen en Ronald Schilt van OPBR Duurzaam wat het ondernemersplatform het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan. Tijdens de zwaarste periodes van corona kwam OPBR Helpt ondernemers bijvoorbeeld te hulp en werd KoopLokaal opgericht om consumenten te stimuleren veilig en binnen de gemeente hun aankopen te doen. Er heeft een geslaagde lobby plaatsgevonden tegen een extreme verhoging van de OZB niet-woningen en de lokale en regionale lobby voor de uitbreiding van bedrijventerreinen gaat door. OPBR zorgde mede voor een provinciale financiële bijdrage aan de economische visie Midden-Holland en vocht voor de continuering van Ons Fonds. Op het gebied van bereikbaarheid gaat de lobby voor de Bodegravenboog onverminderd door en wordt er een onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een parallelbaan langs de A12 vanuit Broekvelden.

De onderwerpen die de revue passeerden, lieten zien dat de organisatiestructuur in Bodegraven-Reeuwijk goed uitpakt voor de ondernemers. OPBR blijft zich dan ook inzetten om de belangen van alle ondernemers in de gemeente te behartigen.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten