OPBR verheldert en verenigt

Vier genomineerden ‘Ondernemersprijs Midden-Holland’ uit Bodegraven-Reeuwijk

Maandagmiddag 22 november zijn in het Oude Stadhuys in Gouda de genomineerde bedrijven bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2022. Van de negen nomineerde bedrijven, zijn er maar liefst vier afkomstig uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
ondernemersprijs-2021

Maandagmiddag 22 november zijn in het Oude Stadhuys in Gouda de genomineerde bedrijven bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2022. Van de negen nomineerde bedrijven, zijn er maar liefst vier afkomstig uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Nu al een prachtige prestatie!

De genomineerde bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk zijn:

Deze bedrijven hebben zich per categorie aan de jury gepresenteerd. Hun video’s zullen binnenkort ook te zien zijn. De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en bezoekt de jury deze bedrijven. Op dinsdag 25 januari 2022 worden de winnaars per categorie bekendgemaakt.

Lees hier over RetourMatras in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk.

Eerder succes
De Ondernemersprijs wordt al jaren georganiseerd. In voorgaande jaren waren diverse bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk daarin al succesvol, zoals Merosch in de categorie MKB en Brood & Ko in de categorie Detailhandel en Horeca.

Ondernemersprijs
De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks georganiseerd voor en door het bedrijfsleven. De organisatie is een samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Personen op de foto v.l.n.r. staand: Mariska en Jurgen de Vries (De Zoete Inval), Dennis en Diederik Vergeer (Th.Vergeer & Zonen), Chico van Hemert (RetourMatras), Lotte Mastwijk en Bodewijk van Fraassen (LC Packaging), David Hoppenbrouwer (David’s Gelato), Marion en Jan Mulder (Mulder Mode).ervoor: Martijn en Martin Markus (Markus&Markus Stroopwafels), Jorden en Yvonne Oostdam (Melkveebedrijf Oostdam) en Marius Vroegindeweij (Domera).

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten