Nieuwsoverzicht

OPBR zit voortaan bij het overleg tussen ondernemersverenigingen in de Rijnstreek. In het Rijnstreek Koepelberaad bundelen ondernemers van Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven-Reeuwijk hun krachten om de belangen van het bedrijfsleven duidelijk te maken bij gemeenten en provincie.
De oprichting van de vereniging Ons Agrarisch Fonds is een feit. Ons Agrarisch Fonds is de naam van het nieuwe ondernemersfonds waarmee agrariërs van Bodegraven-Reeuwijk 'leuke dingen' kunnen doen. Het fonds wordt gefinancierd vanuit een opslag op de OZB voor niet-woningen.
Donderdag 26 januari startte de voormalige Reeuwijkse Ondernemers Vereniging (ROV) als Afterwork Businessclub (BC) het nieuwe jaar met een borrel bij ‘t Wijnhuis. Het nieuwe bestuur onder leiding van voorzitter Marieke Kreuzen bracht een toost uit op de nieuwe vereniging.
Dierenartspraktijk (DAP) Bodegraven timmert hard aan de weg en dat wordt gezien. ‘De DAP’ stond 30 januari op het podium van de Goudse Schouwburg tussen de genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Dierenarts en lid van het dagelijks bestuur Teun Sterk geeft een rondleiding door de gloednieuwe faciliteiten in aanbouw.
De gemeente Bodegraven-Reeuwijk lost binnenkort een lang uitstaande belofte in. Het vorige college beloofde de helft van het onderzoek naar een parallelweg richting Nieuwerbrug te betalen als ondernemers de andere helft opbrachten. Het Ondernemers Collectief Bodegraven (OCB) vertegenwoordigt bedrijventerreinen Broekvelden en Groote Wetering en is blij dat het huidige college de handschoen oppakt.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!