OPBR verheldert en verenigt

OPBR en gemeente bouwen aan lokale economie

OPBR en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben een nieuw Actieprogramma Economie opgesteld voor de komende 3 jaar. Het Actieprogramma bevat afspraken en projectopgaven, die samen tot en met 2026 de lokale economie moeten stimuleren.
Ondertekening Programma Economie

Er is bijvoorbeeld aandacht voor verduurzaming en voor nieuwe ruimte voor bedrijfshuisvesting. Een ander doel is om met extra inzet onderwijs en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Ook het verbeteren van de bereikbaarheid heeft prioriteit, waaronder een oplossing voor de onvolledige aansluiting van de A12 op de N11 bij Bodegraven.

‘Adequaat en realistisch programma’

Wethouder Van den Heuvel van economische zaken en wethouder Kersbergen van verkeer, recreatie en toerisme ondertekenden het Actieprogramma Economie vanuit het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk. Namens het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk zetten voorzitter Jan Oostveen en voorzitter van OPBR Duurzaam Ronald Schilt de handtekeningen.

Jan Leendert van den Heuvel stelt blij te zijn met de ondertekening. “Er ligt nu een adequaat en realistisch programma. Het is zaak om hier ook voortvarend organisatorisch vorm aan te geven, zodat we de plannen kunnen realiseren.” Jan Oostveen vult aan: “Inclusief de voortgangscontrole om de vinger aan de pols te houden of de uitvoering van het actieprogramma volgens plan verloopt. Daar hechten we als OPBR veel waarde aan.”

Binnenkort gaan we dieper in op de inhoud van het programma.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten