OPBR verheldert en verenigt

Ronald Schilt genomineerd voor ABN AMRO Duurzame 50

“Het moet en kan beter!” vindt Ronald Schilt, directeur van duurzaamheidsadviesbureau Merosh uit Bodegraven. “En ‘kan niet’ bestaat niet.” Voor die houding en zijn inzet voor duurzaam bouwen is hij genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50.
Ronald Schilt - Merosch

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Ronald Schilt is directeur van Merosch, dat partner is van duurzaamheidsinitiatieven zoals Cirkelstad, Duurzaam Gebouwd, Dutch Green Building Council en Deltaplan voor biodiversiteitsherstel. Hij is ook voorzitter van duurzaamheidsplatform OPBR Duurzaam. “Het verbinden van belangen en het organiseren van de wil om vooruit te gaan maken nadrukkelijk deel uit van de weg naar succes,” aldus Ronald.

Ronald is enorm trots op zijn nominatie én op het hele team van Merosch. ‘Want ik doe het natuurlijk niet alleen. Elke dag werkt ons team van inmiddels bijna dertig realistische idealisten aan de meest vooruitstrevende en ambitieuze projecten om onze gebouwde omgeving te verduurzamen. Want het moet én kan beter.”

De ABN AMRO Duurzame 50 wordt voor 75 procent bepaald door een jury en voor 25 procent door publieksstemmen. Wil je dat Ronald zijn plek in de Duurzame 50 verzilverd? Stemmen kan t/m 12 november op www.duurzaamgebouwd.nl.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten