OPBR verheldert en verenigt

Stuurgroep Duurzaamheid van start

De eerste stappen van de Stuurgroep Duurzaamheid zijn gezet. Met het organiseren van diverse events wordt het lokale bedrijfsleven meegenomen naar een duurzaam Bodegraven-Reeuwijk.
duurzaamheid

De eerste stappen van de Stuurgroep Duurzaamheid zijn gezet. In een eerder artikel schreven we al over de wijze waarop de Stuurgroep Duurzaamheid, onder voorzitterschap van Ronald Schilt, haar taak invult. 

In de Stuurgroep hebben negen personen zitting genomen, te weten Ronald Schilt (voorzitter), Jorden Oostdam, Eef Verkleij,  Johan de Haas, Ronald Kempenaar, Edward Windhorst, Peter van der Sterre, Arjan van Esveld,  Sander van Alten (gemeente Bodegraven-Reeuwijk).

In het interview van vorig jaar vertelde Ronald immers al: “Er is gewoon meer mogelijk als je weet hoe het zit.” De leden van de Stuurgroep hebben zelf allen ervaring met duurzame bedrijfsvoering. Zij het niet allemaal op dezelfde schaalgrootte en dat is juist waarom de samenstelling van de Stuurgroep is zoals ’ie is. De bedrijven in onze gemeente zijn immers ook heel gemixt in grootte en bedrijvigheid. Wat voor de een heel voor de hand liggend is om te doen, is voor de ander totaal niet relevant. De stuurgroep wil ondernemers gericht informeren over de kansen die zij hebben om bij te dragen aan een duurzaam Bodegraven-Reeuwijk.

Goed voorbeeld doet volgen

Het informeren gebeurt vooral door het organiseren van enkele events. Op de events worden aansprekende onderwerpen behandeld, altijd gekoppeld aan een voorbeeldproject. De voorbereidingen voor het eerste event in september zijn inmiddels in volle gang. Het thema van het eerste event luidt “Winst met PV” en gaat over het positieve resultaat van zonnepalen (PV-panelen). 

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten