OPBR verheldert en verenigt

DAP Bodegraven genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

De nominaties voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 zijn bekend. In drie categorieën zijn elk drie bedrijven uit de regio genomineerd, waaronder dierenartspraktijk DAP Bodegraven in de categorie 'Grootzakelijk'. 30 januari worden de winnaar bekendgemaakt in de Goudse Schouwburg.
Dierenartsen gezelschapsdieren Eddy van Boxel en Ilse van Boxel. Foto: Stefanie Peters

Binnenkort wordt voor de tweede keer de Ondernemersprijs Midden-Holland uitgereikt. Op 9 januari presenteerden de genomineerden zich in de Bouwacademie in Waddinxveen. De komende tijd zal de jury elke genomineerde onderneming bezoeken. Op 30 januari wordt de winnaar bekendgemaakt in de Goudse Schouwburg.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023.

DAP Bodegraven

Dierenartspraktijk Bodegraven is genomineerd in de categorie ‘grootzakelijk’. Dat verwacht je misschien niet direct, maar met 20 dierenartsen en 30 assistenten verdeeld over twee locaties aan de Zuidzijde is DAP Bodegraven een flinke ‘operatie’. In Nederland kan alleen de diergeneeskundige faculteit van Universiteit Utrecht kan daaraan tippen.

In 2018 won DAP Bodegraven al de ondernemersprijs Sterkste Schakel voor hun klantgerichtheid. Sindsdien is de onderneming flink uitgebreid. In juli 2020 verhuisde de afdeling gezelschapsdieren naar de Vliethoeve, het voormalige partycentrum. Daar bevinden zich aparte wacht- en opnameruimtes voor honden en katten, twee operatiekamers, een tandheelkundekamer en een winkeltje met producten die bijdragen aan de revalidatie van dieren.

De ‘oude’ locatie, de Carlshoeve, is een volledig ziekenhuis voor paarden, met heel Nederland als verzorgingsgebied. Paarden kunnen hier onder andere terecht voor operaties, orthopedie, chirurgie, oog- en tandheelkunde, neurologie, cardiologie en inwendige ziekten.

Genomineerden Ondernemersprijs Midden-Holland

Detailhandel en horeca

  • Bremmer Schoenen
  • Hofje van Jongkind
  • Polderkeuken

MKB

  • BZZ
  • Firecom
  • Vanderloo

Grootzakelijk

  • Dierenarts Bodegraven
  • DWA BV
  • Van Noort

De Ondernemersprijs

De Ondernemersprijs Midden-Holland is een juryprijs voor ondernemers uit de regio die voorlopers zijn op het gebied van duurzaamheid, sociaal personeelsbeleid of opvallen met hun marketing of innovatiegedrevenheid. De jury bestaat uit een onafhankelijk juryvoorzitter, 5 juryleden afgevaardigd door de regionale ondernemersplatforms en een jurylid namens de Rabobank of ABN AMRO.

Afgelopen jaar (2022) kwamen wel 4 van de 9 genomineerden uit Bodegraven-Reeuwijk: De Zoete Inval, RetourMatras, Vergeer Holland en Melkveehouderij Oostdam. Die laatste 2 ging er zelfs met de titel vandoor in de categorieën mkb en grootzakelijk.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluiten